Låssmed Sundbyberg

Experter på lås | 08-33 13 13

Låssmed

En låssmed med snabb och serviceinriktad jour

Vid sidan av reparationer och installationer av lås, låssystem och andra säkerhetsanodningar erbjuder vi självklart även låsjour. Den finns till för att du ska ha någon att snabbt vända dig till när olyckan är framme. Det finns inga garantier i livet, ibland händer det bara. Du glömmer nycklarna hemma, blir bestulen eller tappat bort dem i stressen i lokaltrafiken. I allra värsta fall kan du utsättas för ett inbrottsförsök i hemmet.

Konsekvenserna blir inte roliga: du kan inte öppna dörren, har ett uppbrutet lås eller med ett förstört passersystem på kontoret. En akut – och mycket olustig – situation. Kontakta oss så kan våra duktiga låssmeder hjälpa dig!

lås

Tillgängliga dygnet runt

Vår låsjour är tillgänglig dygnet runt och arbetar i Sundbyberg och hela Storstockholm. Vi rycker ut där du behöver oss, när du behöver oss. Vi har all teknik som behövs i våra jourbilar och har lång erfarenhet av lås och låssystem. Du ska känna dig trygg och väl omhändertagen när du vänder dig till oss.

Med våra långa erfarenhet av branschen behärskar vi de flesta system och modeller. Som auktoriserad låssmed har vi kunskaper som vi är stolta över. Att denna yrkesstolthet är befogad har vi papper på i och med vårt medlemskap i SLR. En garanti för att vi kan utföra ett snabbt och kvalitativt arbete. Vi är snabbt på plats och hjälper dig med dina akuta låsproblem.

Vi arbetar med alla de stora och etablerade låsmärkena: EVVA, ASSA, Fas, Boda, Dorma, Geze, Kaba med flera.

Är du i behov av en kompetent låssmed med en serviceinriktad och snabb jour? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Vår låsjour kommer till undsättning när du är i knipa